Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:30

مرغ قالبی

مرغ قالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۶ نفر

تخم مرغ ۳عدد

خامۀ صبحانه   ۱۰۰ گرم

آرد سوخاری  ۵۰ گرم

سس خردل ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل   به میزان لازم

کره    ۲۵ گرم

قارچ خرد کرده   ۵۰۰ گرم

سینه مرغ چرخکرده  ۵۰۰ گرم

آشپزباشی - مریم عکاف

زرده و سفیدۀ تخم مرغ را از هم جدا کنید.آن گاه زرده را با خامه ،آرد سوخاری،سس خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید و اندکی هم بزنید.

سپس در تابۀ مناسبی کره بریزید و قارچ را کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.

اینک سینه مرغ و قارچ را به مخلوط زرده بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

سفیدۀ تخم مرغ را نیز هم بزنید تا فرم بگیرد و بعد به آرامی به مواد بیفزائید و خوب مخلوط کنید.

اکنون قالب مستطیل به ابعاد  ۲۵×۱0را چرب کرده،کف و دیوارۀ آن را با کاغذ روغنی بپوشانید .

مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را فویل بکشید و درون سینی بزرگتری قرار دهید و تا نصفه آب بریزید و به روش بن ماری در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید.

در صورت تمایل یک عدد فلفل دلمه ای قرمز را ریز نمایید و هنگامی که مرغ را اضافه کردید فلفل را بیفزایید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیانواع غذا با گوشت مرغمریم عکافمرغ قالبیروش تهیه مرغ قالبیمواد لازم برای تهیه مرغ قالبی تعداد بازديد: 984 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است