Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 22:46

مُتَبَّل

مُتَبَّل

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر:

بادمجان.............. 500 گرم

ماست غليظ.............. يك كيلوگرم

ارده ................400 گرم

نمك و فلفل ...........به ميزان لازم

روغن زيتون...............2 قاشق سوپخوري

فلفل قرمز براي تزئين ........به ميزان لازم

دانه‌هاي زيتون براي تزئين................. به ميزان لازم

آشپزباشی - احمد سليمان امام :

بادمجان دارای خواص تغذیه‌ای بسیار مفید است. از ویتامین‌های موجود در بادمجان می‌توان به ویتامین‌های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. در این شماره تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه‌ی لبنانی، آشنا کنیم.

 

روش‌تهیه

 ابتدا بادمجان‌ها را كبابي كنيد، پوستشان را بگيريد و ساطوري كنيد. آن‌گاه در كاسه‌ي مناسبي، ماست، ارده، بادمجان كبابي  نمك و فلفل را بريزيد و با هم مخلوط سازيد. حالا متبّل را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و رويش را با روغن زيتون، فلفل قرمزو دانه‌هاي زيتون تزئين كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیبادمجان کبابیپیش غذاغذاهای لبنانیمتبلطرز تهیه متبلغذاهای ملل تعداد بازديد: 179 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است