Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:35

كراكت سيب‌زمينی

كراكت سيب‌زمينی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سيب‌زميني.................. 8 عدد متوسط

ژامبون خرد كرده................. يك پيمانه

 پنیر موزارلا رنده‌کرده .......................دالیا سه‌چهارم پيمانه

پيازچه خرد كرده.................... يك دوم پيمانه

نمك و فلفل ......................به ميزان لازم

آرد ....................1 پيمانه

تخم‌مرغ همزده..................... 2 عدد

آرد سوخاري................... به ميزان لازم

روغن براي سرخكردن..................... به ميزان لازم

روش‌تهیه

سيب‌زميني‌ها را پوست بگيريد و 15 دقيقه در آب جوش بپزيد. آن‌گاه داغ داغ با چنگال له كنيد. سپس ژامبون، پنير، پيازچه، نمك، فلفل و پوره سيب‌زميني را با هم مخلوط كنيد. حالا هر بار به اندازة يك نارنگي از ماية فراهم كرده برداريد و در دست گرد كنيد و قدري بفشاريد. اينك به ترتيب در آرد، تخم‌مرغ و آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. حالا كراكت‌ها را براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد، مي‌توانيد اين غذا را با سالاد نیز سرو كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیپیش غذاغذای نونیكراكت سيب‌زمينیطرز تهیه كراكت سيب‌زمينی تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است