Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:21

راتای پسته

راتای پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سینه مرغ پخته 200 گرم
سیب‌زمینی پخته  100 گرم
پنیر خامه‌ای30 گرم
سس مایونز30 میلی‌لیتر
نمک و فلفلبه میزان لازم
ماست چکیده20 گرم
پودر پسته50 گرم
نان تستبه میزان لازم

آشپزباشی- مینا گلزار:

روش‌تهیه

مرغ، سیب‌زمینی، پنیر خامه‌ای، سس مایونز، نمک، فلفل و ماست چکیده را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود. آن‌گاه 30 گرم از پودر پسته را به مواد اضافه کرده و مجددا غذاساز را روشن کنید تا کاملا مخلوط شود. حالا قالب منوپورشن را آماده کرده و نان تست را با کاتر مخصوص برش بزنید و کف قالب بگذارید. سپس مواد رویه را داخل قیف ریخته و خیلی آهسته و تمیز داخل قالب‌های منوپورشن را با ارتفاع یکدست پر کنید و روی آن را با باقیماندة پودر پسته بیارائید. قالب را به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید.

یادآوری

  اگر ماست سفت در دسترس نبود، به همان مقدار از پنیر خامه‌ای استفاده کنید.
  اگر قالب منوپورشن در دسترس ندارید، کف یک ظرف مربع شکل را با نان تستی که گوشه‌هایش را گرفته‌اید، پر کنید. سپس مواد را به‌صورت یکدست روی نان ریخته، با پالت صاف کنید، روی آن پودر پسته بپاشید و به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید. در نهایت به اندازة دلخواه برش بزنید.

برچسب ها: پنیر خامه ایسس مایونزراتای پستهطرز تهیه راتای پسته تعداد بازديد: 870 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است