Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 مرداد 1396 - 13:16

خاگينه‌ی مغز گردو

خاگينه‌ی مغز گردو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

خاگینه مغز گردو 

مواد مورد نیاز:

آرد 125 گرم

روغن مایع 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)

مارگارین 1 قاشق چایخوری

پوست لیموترش رنده كرده  1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل یكچهارم پیمانه

بیكینگپودر  1 قاشق چایخوری

پودر شكر  50 گرم

گردوی آسیاب كرده  2 قاشق سوپخوری

آب  60 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)

زردهی تخممرغ   2 عدد

كنجد به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت:

شكر  200 گرم

آب  250 میلیلیتر

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خاگینه مغز گردو

آرد، روغن مایع، مارگارین، پوست لیمو، پودر نارگیل، بیكینگپودر، پودر شكر، گردو، آب و یك عدد زردهی تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را درون كیسهی نایلونی بگذارید و حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید. سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به ضخامت 4 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به عرض 3 سانتیمتر و طول 10 سانتیمتر از خمیر ببرید. حالا هر یك از این نوارها را دور دو انگشت میانی بپیچید و داخل سینی فر چرب كرده بگذارید. روی خمیرها از زردهی تخممرغ باقیمانده بمالید و كنجد بپاشید. اكنون خاگینه را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. همینكه خاگینه خنك شد، شربت داغ را روی آن بریزید.

یادآوری: روش تهیه‌ی شربت مانند سایر شربت‌ها در دستورالعمل‌های قبلی است.

برچسب ها: انواع خاگینهطرز تهیه خاگینهطرز تهیه خاگینه مغز گردوخاگینه گردو تعداد بازديد: 39 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است