Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:45

اردور مرغ و پیازچه

اردور مرغ و پیازچه

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

سیر له کرده ..............۲ حبه

پیازچة خرد کرده ..............۵ ساقه

فلفل‌دلمه‌ای قرمز ریز خرد کرده.................. نصف از یک عدد

کره............... ۲۵ گرم

سینه مرغ چرخکرده................ ۳۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه............... به میزان لازم

پودر آویشن.................. یک دوم قاشق چایخوری 

نان تست کوچک............. یک بسته

کنجد.................  به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده................ به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی:

 

روش‌تهیه

سیر، پیازچه و فلفل دلمه ای را در کره تفت دهید و کنار بگذارید. آن‌گاه  مرغ را به همراه نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید. سپس سبزیجات خنک شده را اضافه کنید. حالا یک لایه نازک از مواد روی نان تست قرار دهید و با پالت سطح آن را صاف کنید. اینک قسمت گوشتی اردو‌رهای آماده را در کنجد زده و در روغن سرخ کنید.

 

 

یادآوری

می‌توانید به جای کنجد قدری پنیر روی نان‌ها بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180درجة سانتیگراد15-20 دقیقه آن را بپزید تا سطح نان طلایی‌رنگ شود.

برچسب ها: طرز تهیهاردور مرغ و پیازچهطرز تهیه اردور مرغ و پیازچه تعداد بازديد: 599 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است