Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:13

مانتى سيب زمينى

مانتى سيب زمينى

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

 سيب‌زمينى پخته و رنده‌کرده  ١ عدد بزرگ

جعفرى خرد کرده ١ قاشق سوپخورى

نمك و فلفل به میزان لازم

کره 20 گرم

پياز سرخ كرده ١ قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده ١٠٠ گرم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

سیب‌زمینی، جعفری، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مواد فراهم کرده را به دو قسمت تقسیم کنید و با دست مرطوب به آن فرم کاسه دهید و در سینی چرب کرده فر قرار دهید.

سپس در تابه مناسبی کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز، گوشت، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

حالا مواد فراهم کرده را در بین دو کاسه سیب‌زمینی تقسیم کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیانواع غذا با سیب زمینیسرمه جلیلیپیش غذای خوشمزهمانتی سیب زمینیروش تهیه مانتی سیب زمینیمواد لازم برای تهیه مانتی سیب زمینی تعداد بازديد: 376 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است