Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:55

بـــورانــــی بادمــجـان

بـــورانــــی بادمــجـان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 بادمجان  ..........   3 عدد

سیر  ............   4 حبه

ماست  ...........   500 گرم

نعناع خشك  .............   1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل سیاه  ............   به میزان لازم

پودر آویشن  ...........   یك دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز ..........    یك دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

 بادمجان ها را در سیخ فلزی قرارداده و روی حرارت ملایم و مستقیم گاز كباب كنید تا هم پوست آنها كباب شود و هم مغز پخت شوند. سپس پوست بادمجان‌ها را بگیرید و با گوشتكوب كاملا بكوبید. در این هنگام سیر و ماست را كم كم اضافه كنید و هم بزنید تا زمانی كه كشدار شود. حالا پودر نعناع خشك، نمك، فلفل، پودر آویشن و پودر تخم گشنیز را اضافه نموده، هم بزنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد كاملا به خورد ماست برود.

برچسب ها: بادمجانبورانیبادمجان کبابیماستبورانی بادمجانطرز تهیه بورانی بادمجان تعداد بازديد: 777 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است