Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 فروردین 1398 - 16:46

یـوفـکا‌ برگر

یـوفـکا‌ برگر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2عدد

نان نیمه آماده یوفکا دالیا  یک بسته

کره  50 گرم

پنیر ورقه ای موزارلا دالیا   6 ورق

بیکن اسلامی  300 گرم

گوجه 3-4 عدد

خیار شور   6 عدد

پیاز قرمز خرد کرده  1 عدد

سس قرمز تند  به میزان دلخواه

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا  200 گرم

کاهو کاسنی  به میزان لازم

کنجد   به میزان دلخواه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برای تهیه هر کلاپ ساندویچ از نان نیمه آماده یوفکا دالیا 12 دایره به قطر 15 سانتیمتر با کاتر قالب بزنید.

سپس هربار 4دایره را با کره آغشته کرده و روی هم قرار دهید(درواقع برای هر کلاپ ساندویچ سه دایرۀ چهار لایه ای داریم).

آن گاه نان ها را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت حدودا 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.

اکنون یکی از نان هارا بردارید و رویش به ترتیب یک تکه پنیر ورقه ای،بیکن،گوجه،خیار شور،پیاز،سس قرمز و پنیر موزارلا رنده کرده قرار دهید.

مجددا یک نان دیگر روی کلاپ ساندویچ بگذارید و مواد را به همان ترتیب رویش قرار دهید و درآخر کاهو را روی مواد بگذارید و آخرین لایه نان را روی مواد بگذارید.

اینک روی کلاپ ساندویچ کنجد بپاشید و آن را در فر گرم کرده با دمای 200درجۀ سانتیگراد به مدت 5 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود.

برچسب ها: غذای فوریآشپزباشیافسانه ظروفیانواع غذا با خمیر یوفکاپیش غذای خوشمزهپیش غذای سادهیوفکا برگرمواد لازم برای تهیه یوفکا برگرروش تهیه یوفکا برگرانواع فینگر فود تعداد بازديد: 109 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است