Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 تیر 1403 - 08:49

بورانی لوبیا سبز

بورانی لوبیا سبز

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۴ نفر

لوبیا سبز.......... ۴۰۰ گرم

پیاز..............۱ عدد

روغن..............به مقدار کم

نمک و فلفل............به میزان لازم

ماست.............۱ کاسه بزرگ

پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک)...............به مقدار لازم

سیر............به مقدار لازم

کره.............به مقدار لازم

فلفل قرمز ...........به میزان لازم

 

 

دستور پخت

ابتدا لوبیاها را به میزانی که در نظر گرفته‌اید، شسته و تمیز کنید. سپس سر و ته آن را بریده و به اندازه دو سانت خرد کنید.

سپس لوبیاها را حدود پنج دقیقه در آب در حال جوش ریخته و سپس آن‌ها را آب‌کشی نمایید. حتما اجازه دهید آب لوبیا کامل کشیده شود.

پس از آب‌کشی کردن لوبیا سبز، پیازها را هلالی خرد کرده و درون یک تابه با روغن کم تفت دهید. در این مرحله اجازه ندهید رنگ پیاز زیاد تغییر کند.

س از اینکه پیازها تفت داده شد، لوبیا سبز را افزوده و با حرارت ملایم اجازه دهید به همراه پیاز کمی سرخ شود. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را میزانی که به ذائقه‌تان سازگار است اضافه کنید.

باید توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، می‌توانید به تابه کمی آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کامل تبخیر شود. سپس آن را در ظرفی که مدنظرتان است، سرو کنید.

سیر را پوست گرفته، رنده کنید و به ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سیر و ماست را روی لوبیاهایی که در ظرف سرو کردید، بریزید.

برای کامل شدن طرز تهیه بورانی لوبیا سبز و تزیین آن، روی غذا مقداری پودر پول بیبر و فلفل قرمز را با کره تفت دهید و روی بورانی بریزید. اکنون بورانی آماده شده و می‌توانید نوش جان کنید. برخی ترجیح می‌دهند بورانی را سرد میل کنند، به این منظور، باید مدتی آن را در یخچال قرار دهید.

 

نکات

 ✅ از ادویه‌هایی که در دستور این بورانی به کار رفته، حتما استفاده کنید تا طعم این غذا را به درستی احساس کنید.

✅ برای داشتن یک غذای سالم، سبک و رژیمی می‌توانید از این غذای خوشمزه بهره ببرید.

✅ این غذا برای افرادی که گیاهخوار هستند مناسب بوده و می‌توانند با این دستور ساده، طعمی بی‌نظیر را تجربه کنند.

✅ فراموش نکنید اگر از لوبیا سبز کنسرو شده برای این غذا استفاده کردید، آن را حتما آبکش کنید، زیرا لوبیا سبز کنسرو شده مقدار نسبتاً زیادی سدیم دارد.

✅ بورانی لوبیا سبز را می‌توانید در وعده ناهار و شام و در کنار غذاهای دیگر نیز سرو کنید.

✅ لوبیا سبز به هر روشی که استفاده شود، خواص زیادی دارد. این غذا منبعی سرشار از فیبر و انواع ویتامین‌ها است. همچنین این گیاه برای کاهش خطر چاقی، بیماری‌های قلبی، دیابت و در نتیجه مرگ تاثیر فراوانی دارد. به همین دلیل یکی از مواد اصلی در رژیم‌های غذایی است.

✅ مصرف لوبیا سبز می‌تواند به کنترل وزن، افزایش انرژی و بهبود گوارش کمک کند.

برچسب ها: لوبیا سبزبورانیسیرپیش غذاماستفلفل قرمز تعداد بازديد: 224 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است