Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:31

گل كلم تنوری

گل كلم تنوری

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم تهیه گل کلم تنوری:

گلكلم خردكرده  500 گرم

سیبزمینی خردكرده  250 گرم

گوجهفرنگی ریز 100 گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

كره  25 گرم

تره فرنگی خردكرده 1 ساقه

سیرلهكرده 2 حبه

آرد  25 گرم

شیر 300 میلیلیتر (یك و یك چهارم پیمانه)

پنیر پیتزا 100 گرم

پودر فلفل قرمز یك سوم قاشق چایخوری

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمزان 20 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه گل کلم تنوری:

آشپزباشی - هومن سلیمی

ابتدا گلكلم را در آب جوشان بپزید. بعد در صافی بریزید و كنار بگذارید. سیبزمینی را نیز بپزید. آنگاه گلكلم، سیبزمینی و گوجهفرنگی را با هم مخلوط كنید و در ظرف نسوز چربكردهای بریزید. حالا كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. بعد آرد را نیز اضافه كنید و تفت دهید. آنگاه شیر را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس، غلیظ شود. اكنون پنیر پیتزا، فلفل و جعفری را اضافه نمائید. سپس 5 دقیقه با شعلهی كم حرارت دهید تا جا بیفتد. اینك سس را با مواد مخلوط سازید و نمك و فلفل غذا را اندازه كنید. آنگاه ظرف را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا خوراك بپزد و روی آن برشته شود. گلكلم تنوری را با برگ جعفری تزئین نمائید.

برچسب ها: غذای تنوریپیش غذاگل کلم تنوریطرز تهیه گل کلمغذا با گل کلم تعداد بازديد: 1810 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است