Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:39

اگ‌رول گوشت و قارچ

اگ‌رول گوشت و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

گوشت چرخکرده  250 گرم

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد کرده و تفت داده 250 گرم

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا 150 گرم

نان یوفکا  به میزان لازم

روغن  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ، قارچ و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید به گونه‌ای که تمام مواد ترکیب و پخته شوند.

حالا مواد از روی حرارت برداشته جعفری را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس پنیر را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.

اینک هر بار یک ورق از نان یوفکا دالیا را برداشته قدری از مواد رویش بریزید لبه‌ها را روی خمیر بیاورید و آن را رول کنید. حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و آن را داغ کنید و اگ‌ررول‌ها را در آن سرخ کنید.

برچسب ها: غذای فوریآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سبکغذای آساناگ رول گوشت و قارچاگ رول تعداد بازديد: 432 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است