Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 12:52

میرزا‌ قاسمی کاسه ای با تخم بلدرچین

میرزا‌ قاسمی کاسه ای با تخم بلدرچین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

کره 100 گرم

سیر له کرده 6-8 حبه درشت

بادمجان کبابی ساطوری کرده 3پیمانه

فیلۀ گوجه فرنگی ریز خر کرده 5-6 عدد

زردچوبه یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ همزده 4 عدد

تخم بلدرچین به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

نیمی از کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت قرار دهید و سیر را در آن تفت دهید.

آن گاه بادمجان را افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.

سپس گوجه، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را ملایم کنید تا گوجه پخته شده و آبش کشیده شود.

اکنون در تابۀ مناسبی باقیماندۀ کره را آب کنید و تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل در تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا پخته و ریز شود.

حالا آن را به مواد قبلی اضافه کنید و قالب‌های یوفکا را با میرزا قاسمی پرکنید و رویشان را با تخم بلدرچین پخته شده بیارائید.

روش تهیه کاسۀ یوفکا

از خمیر یوفکا مربع هایی به ابعاد 12*12سانتیمتر برش دهید و تا 5 لایه آن را لایه به لایه به کره آغشته کنید و در قالب قرار دهید.

آن گاه رویش را با نخود پر کنید تا پف نکند و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: یوفکاآشپزباشیشور و شیرینخمیر یوفکادالیامیرزا‌ قاسمی کاسه ای با تخم بلدرچینمیرزا‌ قاسمی کاسه ایدستور تهیه میرزا‌ قاسمی کاسه ایروش تهیه میرزا‌ قاسمیکاسه یوفکا تعداد بازديد: 51 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است