Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:48

ميگوی شكم پر

ميگوی شكم پر

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ميگو 16 عدد درشت

نمك و فلفل به ميزان لازم

كره 30 گرم

پياز خرد كرده 1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد كوچك

آرد 1 قاشق سوپخوری

شير يك چهارم پيمانه

ماهی دودی بدون تيغ و خرد كرده 150 گرم

سس مايونز1 قاشق سوپخوری

پنير موزارلا رنده كرده 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پوست و سر ميگوها را جدا سازيد و آن را تميز كنيد. آن‌گاه شكافی در ميگو ايجاد كنيد و روده آن را خارج نمائيد. حالا در قابلمه مناسبی آب و قدری نمك بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد.

سپس ميگوها را به مدت يك دقيقه بجوشانيد و بعد در آبكش بريزيد. اينك قسمت انتهاییميگو را با كارد تيزی شكاف دهيد و باز كنيد، كنار بگذاريد.

در تابه مناسبی كره و پياز را بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز نرم و سبك شود. سپس فلفل دلمه‌ای را بيفزائيد و يك دقيقه تفت دهيد. اينك آرد را اضافه كنيد و قدری ديگر مواد را تفت دهيد.

حالا شير را افزوده و از روی حرارت برداريد. سپس ماهی، نمك، فلفل و سس مايونز را بيفزائيد و مخلوط كنيد. ميگوهای باز شده را با اين تركيب پر كنيد و رويش پنير بپاشيد و در سینی پخت قرار دهيد.

اكنون میگوها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 20 دقيقه بپزيد.

برچسب ها: میگوآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با میگوغذاهای دریاییمیگو شکم پر تعداد بازديد: 1441 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است