Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:34

خوراک مرغ و کرفس

خوراک مرغ و کرفس

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

ساقه کرفس تازه و نازک  400 گرم

فیلهمرغ خلالی خرد کرده  400 گرم

نمک و فلفل ترش یک و نیم قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده  2 قاشق سوپخوری

روغن به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در تابه مناسبی 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه ساقه کرفس خرد کرده را بیفزائید و قدری تفت دهید. حال یک پیمانه آب اضافه کنید و با حرارت ملایم کرفس را بپزید تا آبش کشیده شود.

سپس فیله مرغ را که با نمک، فلفل ترش و زعفران مزه‌دار کرده بودید را در تابه مناسبی با 4 قاشق روغن روی اجاق بگذارید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اینک کرفس را با آن مخلوط کنید و در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با کرفسخوراک مرغ و کرفسخوراک کرفس تعداد بازديد: 1682 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است