Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:59

گراتن گل کلم با سیب زمینی

گراتن گل کلم با سیب زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

سیب زمینی 2 عدد

گل کلم گلچه کرده و بخارپز کرده 1 بوته

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد

پیاز حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد درشت

سیر خرد کرده 1 حبه

تخم مرغ  6 عدد

آرد 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 3 قاشق سوپخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه  یک دوم قاشق چایخوری

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

سیب‌زمینی را پوست بگیرید. آن‌گاه به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید و در قالب مناسب چربکرده طوری قرار دهید که تمام سطح قالب را بپوشاند.

حالا به ترتیب گل‌کلم، حلقه‌های گوجه‌فرنگی، پیاز و سیر را قرار دهید، این‌کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه آرد، پنیر، نمک، فلفل و آویشن در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید.

اینک مایه تخم‌مرغی را روی سطح مواد فراهم کرده بریزید، در قالب را ببندید و در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.

حالا گراتن را از قالب خارج کنید، برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: انواع گراتنایران کوهستانیآشپزی با گل کلمگراتن گل کلم با سیب زمینی تعداد بازديد: 2193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است