ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت چرخكرده، گوجهفرنگی، پياز، آرد، پنير، نمك، فلفل، زردچوبه، زيره، پوست ليمو، آبليمو، تخممرغ، پيازچه و گشنيز را در كاسه مناسبی بريزيد و ورز دهيد تا يكدست شود.
آنگاه از مایه فراهم كرده هر بار به اندازه يك نارنگی برداشته، در دست فرم دهيد و در روغن سرخ كنيد. سپس در ديس چيده و همراه با سس ليمو آن را سرو نمائيد.
طرز تهیه سس لیمو: نشاسته را در آب حل كنيد. آنگاه آبليمو را بيفزائيد و روی حرارت ملايم هم بزنيد تا غليظ شود. حالا عسل و نمك را بيفزائيد و مخلوط كنيد.