Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:43

کتلت گوشت با سس ليمو

کتلت گوشت با سس ليمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 - 6 نفر

گوشت چرخكرده 250 گرم

گوجه‌فرنگی رنده كرده 1 عدد درشت

پياز رنده كرده 1 عدد متوسط

آرد نان  1قاشق سوپخوری

پنیر لیقوان رنده کرده 100گرم 

نمک و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه يك چهارم قاشق چايخوري

زيره يك‌هشتم قاشق چايخوري

پوست ليموی رنده کرده  از يك عدد

آبليمو 2 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ 1 عدد

پيازچهخرد كرده 3 ساقه

گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوري

روغن به ميزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس ليمو:

نشاسته ذرت يك‌دوم قاشق چايخوري

آب سرد يك‌چهارم پيمانه

آبليموی تازه يك‌چهارم پيمانه

عسل 1 قاشق چايخوري

نمك 1 پینج

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت چرخكرده،‌ گوجه‌فرنگی، پياز، آرد، پنير، نمك، فلفل، زردچوبه، زيره، پوست ليمو، آبليمو، تخم‌مرغ، پيازچه و گشنيز را در كاسه مناسبی بريزيد و ورز دهيد تا يكدست شود.

آن‌گاه از مایه فراهم كرده هر بار به اندازه يك نارنگی برداشته، در دست فرم دهيد و در روغن سرخ كنيد. سپس در ديس چيده و همراه با سس ليمو آن را سرو نمائيد.

طرز تهیه سس لیمو: نشاسته را د‌ر آب حل كنيد. آن‌گاه آبليمو را بيفزائيد و روی حرارت ملايم هم بزنيد تا غليظ شود. حالا عسل و نمك را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

برچسب ها: انواع کتلتآشپزباشیاعظم گلزارمنشکتلت گوشت با سس لیمو تعداد بازديد: 1261 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است