Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:49

ديپ لوبيای مكزیکی

ديپ لوبيای مكزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

كنسرو لوبيا سفيد 1 قوطی

كره نرم شده 15 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

سس سالسا 1 پيمانه

پنير موزارلا رنده كرده 2 پيمانه

چيپس به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی

لوبيا را پوره كنيد. آن‌گاه كف ظرف مناسبی را با كره چرب كنيد. حالا مخلوط پوره لوبيا، نمك و فلفل را در آن پهن و صاف كنيد.

سپس رويش را با سس سالسا بپوشانيد و پنير بريزيد و در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه بپزيد. اينك رويش را با چيپس بيارائيد.

برچسب ها: انواع دیپآشپزباشیغذای مکزیکیدیپ لوبیادیپ مکزیکی تعداد بازديد: 1627 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است