Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 22:17

گراتن گل کلم و براکلی

گراتن گل کلم و براکلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گل کلم  250 گرم

براکلی 250 گرم

کره 30 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوری

شیر  310 میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلا 250 گرم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گل‌کلم و براکلی را به قطعه‌های درشت برش بزنید و در آب و نمک به مدت 5 دقیقه بپزید و در آبکش بریزید. آن‌گاه در ظرف مناسبی 2 قاشق سوپخوری از سس آماده کرده بریزید و گل‌کلم و براکلی را روی سطح سس بچینید.

حالا باقیمانده سس را روی سطح براکلی و گل‌کلم بدهید و رویش پنیر بپاشید. اینک ظرف را در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

روش تهیه سس سفید: کره را در تابه مناسبی روی اجاق بگذارید تا آب شود. آرد را بیفزائید و هم بزنید تا قدری آرد تفت داده شود.

شعله را ملایم کنید و به یکباره شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. باید قدری غلیظ شده باشد.

برچسب ها: انواع گراتنآشپزباشیاعظم گلزارمنشگراتن سبزیجاتگراتن گل کلم و براکلی تعداد بازديد: 1504 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است