Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:40

بیسكویت ساندویچی مربائی

بیسكویت ساندویچی مربائی

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

كره 175  گرم

 

پودر شكر  50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 115 گرم

 

آرد ذرت 50 گرم

 

مارمالاد توت فرنگی 200 گرم

 

پودر شكر  برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، پودر شكر و وانیلین را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس مخلوط آرد و آرد ذرت را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا مایه‌ی فراهم كرده را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی، دارای ماسوره‌ی كنگر‌ه‌دار بریزید و هر بار گل‌هائی از آن را با فاصله، روی سینی بگذارید.

اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت‌ها را بپزید. اینك آنها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و بین هر دو بیسكویت، اندكی مارمالاد بگذارید و به هم بچسبانید.

سپس رویشان پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: بیسكویت ساندویچی مربائیبیسکویت مرباییآموزش بیسکویتروش تهیه بیسکویتانواع بیسکویتشیرینی و بیسکویتآموزش قنادیبیسکوئیتبیسکویت ساندویچی تعداد بازديد: 1464 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است