Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:05

پای ليمو با شيــر عسلی

پای ليمو با شيــر عسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای يك پای به قطر 23 سانتيمتر

زرده‌ي تخم‌مرغ................ 1 عدد

پودر قند .................2 قاشق سوپخوري

كره................... 150گرم

شير ..............125 ميلي‌ليتر (يك دوم پيمانه)

آرد ..............375 گرم

 

مواد لازم برای‌تهيه‌ی كرم ليمو

زرده‌ي تخم‌مرغ.............. 4 عدد

شكر................ 80 گرم

آرد ذرت................... 3 قاشق سوپخوري

شير....................... 500 ميلي‌ليتر(دو پيمانه)

شيرعسلي يك قوطي............... 375 گرمي

پوست ليمواز............. 2 عدد ليمو

پودر ژلاتين.............. 2 قاشق سوپخوري

آب ليموترش تازه................ 125 ميلي‌ليتر

آشپزباشی - سهيلا جباری:

روش‌تهیه

زرده‌ي تخم‌مرغ و پودر قند را با هم مخلوط كنيد و كره را نيز به آن بيفزائيد. بعد شير را افزوده و مخلوط سازيد سپس آرد را كم‌كم اضافه كنيد تا مايه، خمير شود و به دست نچسبد. خمير را در كيسه‌ي نايلوني بگذاريد و به مدت يك ساعت در يخچال استراحت دهيد. آن‌گاه خمير را روي سطحي آردپاشي شده، باز كنيد و در قالب پاي چرب كرده، پهن كنيد. روي خمير را با چنگال سوراخ كنيد تا در هنگام پخت خمير بالا نيايد. روي خمير يك تكه كاغذ روغني بيندازيد و روي كاغذ را با حبوبات بپوشانيد. قالب را در سيني بگذاريد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه بپزيد. سپس كاغذ و حبوبات را از روي خمير برداريد و 15 دقيقه‌ي ديگر در فر بپزيد تا خمير پاي برشته شود. بعد از خنك شدن، كرم ليمو را روي نان پخته‌ي پاي بريزيد و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد با خامه‌ي فرم گرفته و حلقه‌هاي ليمو، تزئين كنيد.

روش تهيه‌ي كرم ليمو

زرده‌هاي تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد تا رنگ آن روشن شود و مايه، كمي غليظ شود. بعد آرد ذرت را بيفزائيد و شير را كم‌كم به مايه اضافه نمائيد. حالا مايه را با حرارت ملايم روي اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. آن‌گاه از روي اجاق برداريد و شير عسلي و پوست ليمو را به كرم بيفزائيد. پودر ژلاتين را روي آب ليمو بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد و به كرم بيفزائيد. پس از گذشت 2 دقيقه، كرم را از روي اجاق برداريد و بعد از خنك شدن، به مصرف برسانيد.

برچسب ها: طرز تهیه پایکرم لیموپای ليمو با شيــر عسلی تعداد بازديد: 452 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است