Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:41

تارتلت شکلاتی

تارتلت شکلاتی

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

شیر خشک 2 قاشق سوپخوری

کره  125 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آب یخ 2-3 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

پنیر خامه‌ای 250 گرم

پودر شکر 80 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شکلات تلخ آبکرده 125 گرم

پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده 50 گرم

خلال بادام 20 گرم

خلال پسته 20 گرم

ماهنامه آشپزباشی-آرزو گنجی 

روش تهیه:

آرد و شیر خشک را در ظرف مناسبی بریزید و کره را به آن بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ را افزوده و آب را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را در قالب‌های چربکرده  تارتلت به قطر 5 سانتیمتر قرار دهید.

به گونه‌ای که کف و دیواره قالب‌ها را بپوشاند. اکنون روی خمیر چنگال بزنید  و مواد میانی را درون آن بریزید.

اینک تارتلت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

روش تهیة مواد میانی: پنیر خامه‌ای و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، شکلات و قهوه را بیفزائید و یک دقیقه با همزن برقی بزنید. اکنون گردو، خلال بادام و خلال پسته را افزوده و مخلوط کنید.

 

 

برچسب ها: تارتلتشیرینی شکلاتیتارت شکلاتیتارتلت شکلاتی تعداد بازديد: 1014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است