Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:37

تارت می‌سی‌سی‌پی

تارت می‌سی‌سی‌پی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ سرد و خردكرده 115 گرم

 

آب خنك 30 تا 45 میلی‌لیتر

 

خامه‌ی فرم‌گرفته 200 گرم

 

شكلات رنده‌كرده 100 گرم

 

مواد لازم میانی

 

شكلات سیاه 75 گرم

 

كره 45 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

آرد و نمك را در كاسه‌ای الك كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با ‌آرد مخلوط سازید. آن‌گاه آب خنك را كم‌كم اضافه نمائید تا خمیری به‌دست آید.

بعد خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به‌مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح ‌آردپاشیده، با وردنه باز كنید و بعد در قالب چرب‌كرده‌ 23 سانتیمتری تارت پهن كنید.

 حالا روی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری حبوبات بریزید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم‌شده با دمای 220 درجه‌ سانتیگراد، به ‌مدت

10 تا 15 دقیقه بپزید. بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و مواد میانی را درون خمیر بریزید و دوباره به‌مدت 35 تا 40 دقیقه با دمای 80 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

اكنون صبر كنید تا كاملاً خنك شود. آن‌گاه با خامه‌ی فرم گرفته و شكلات رنده‌كرده تزئین كنید.

روش تهیه‌ مواد میانی: شكلات و كره را با یكدیگر مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا كاملاً صاف و یكدست شوند. بعد تخم مرغ‌ها و شكر قهوه‌ای و وانیل را بیفزائید.

 

برچسب ها: تارتآموزش تارتشیرینی پزیانواع تارتطرز تهیه تارتمواد اولیه تارتدستور تارتآشپزباشیتارت می‌سی‌سی‌پی تعداد بازديد: 892 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است