Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:38

اسلایس هلو و خامه

اسلایس هلو و خامه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 برش

کره 150 گرم

شکر 115 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  3 عدد

آرد 115 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل 45 گرم

شیر 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

پودر هل  1 قاشق چایخوری

خامه صبحانه  300 گرم

کمپوت هلو 500 گرم

شکر اضافی  55 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالبی را به اندازه 20×25 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و پودر نارگیل را با هم مخلوط سازید و آن را همراه با شیر، به طور یک‌ درمیان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و با لیسک هم بزنید.

اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و رویش را صاف کنید. حالا پودر هل را با خامه مخلوط نمائید و آن را به آرامی روی خمیر بریزید.

آنگاه هلوها را برش بزنید و روی خامه بچینید. شکر اضافی را روی هلوها بپاشید و اسلایس هلو را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر بپزید.

همینکه اسلایس هلو خنک شد، ‌آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید

برچسب ها: انواع اسلایسشیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریشیرینی خانگیاسلایس هلو و خامهشیرینی های خوشمزه تعداد بازديد: 1719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است