Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 23:11

ساق عروس پیچی

ساق عروس پیچی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ  1 عدد

 

روغن مایع  1 قاشق سوپخوری

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب 150 میلی‌لیتر

 

نمك  یك پینچ

 

جوهر لیمو  یك دوم قاشق چایخوری

 

آرد  300 گرم

 

روغن جامد  150 گرم

 

مواد لازم خمیر شیرین

 

روغن جامد  100 گرم

 

پودر شكر  60 گرم

 

آرد  100 گرم

 

آرد نخودچی  50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حل‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

ابتدا همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط كنید و در آخر آرد را بیفزائید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.

 آن‌گاه روی خمیر را بپوشانید و نیم‌ساعت استراحت دهید.

سپس روغن جامد را وسط خمیر بگذارید و با وردنه باز كنید. حالا خمیر شیرین را وسط خمیر كره‌ای بگذارید و 6 لا، تا بزنید.

 اكنون نیم‌ساعت به خمیر استراحت دهید و سه بار دیگر شش لا تا بزنید.

 اینك خمیر را باز كنید و نوارهایی از آن ببرید و بتابانید. خمیرها را در سینی بچینید و رویشان شكر بپاشید.

 اینك سینی را در فر گرم‌‌شده با دمای 220‌درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، شیرینی را بپزید.

روش تهیه خمیر شیرین: روغن جامد و پودر شكر را مخلوط كنید.

 با همزن برقی بزنید تا یكدست شود. اكنون اردها، وانیلین و زعفران تروند كه عطر و طعم مناسبی به شیرینی می‌دهد را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: شيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيساق عروس پیچـیطرز تهيه شيرينيشيريني ساق پيچ عروس تعداد بازديد: 1188 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است