Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 22:45

مافین لبو

مافین لبو

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

شکر قهوه ای.............. ۱۵۰ گرم

شکر سفید ...........۵۰ گرم

تخم مرغ............. ۳ عدد

اسانس  وانیل  ............  یک قاشق چایخوری

ماست شیرین و پرچرب...........   ۲۰۰ گرم

لبوی پوره کرده  ............. ۲۵۰ گرم 

پودر کاکائو........... ۵۰ گرم

آرد  ...............  ۱۷۵ گرم

بیکینگ پودر  ..............  ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع  ........... ۱۵۰ میلی لیتر

شکلات چیپسی............. ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - آروز مقدم :

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.هر  دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با  همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد ماست و پورۀ لبو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن گاه مخلوط الک کردۀ مواد خشک را (آرد،پودر کاکائو و بیکینگ پودر) به مایۀ تخم مرغی افزوده و مخلوط سازید.  حالا شکلات چیپسی و روغن را درون این مایه بریزید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن ،هم بزنید.  سپس مایۀ فراهم کرده را در قالب ها بریزید و یک سوم از سر قالب ها را خالی نگه دارید.اکنون مافین لبو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.همینکه مافین ها خنک شدند،درصورت دلخواه می‌توانید رویشان را با کرم گاناش بیارائید.

برچسب ها: مافینآموزش شیرینی پزیمافین لبوطرز تهیه مافین لبو تعداد بازديد: 378 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است