Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 14:02

بیسکاتی بادام (ایتالیایی)

بیسکاتی بادام (ایتالیایی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره 50 گرم

آرد 225 گرم

شکر دانه ریز 100 گرم

بادام پوست گرفته (بو داده و خرد کرده) 100 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

کره را آب کنید و بگذارید خنک شود و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه آرد را در کاسة مناسبی الک کنید و شکر و بادام را به آن بیفزائید.

سپس کره، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط تخم‌مرغ را درون مواد خشک بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر را وزن کنید و به 2 قسمت مساوی تقسیم نمائید.

آن‌گاه هر یک از خمیرها را به شکل استوانه درآورید و در سینی شیرینی‌پزی قرار دهید.

اینک بیسکاتی‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

سپس سینی را از فر درآورید و همینکه بیسکاتی‌ها قدری خنک شدند، آنها را به عرض تقریبی یک‌ونیم سانتیمتر به صورت اریب برش دهید و دوباره به سینی شیرینی‌پزی منتقل کنید.

حالا بیسکاتی‌ها را 10 دقیقة دیگر در فر بپزیدو بعد روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند. اکنون بیسکاتی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

* بیسکاتی‌ها در ظرف دردار تا 10 روز قابل نگهداریست.

* بیسکاتی نوعی کوکی بادامی ایتالیائیست که دارای بافت ترد و شکننده‌ای می‌باشد.

معمولا بیسکاتی را در نوشیدنی فرو می‌برند و همراه با نوشیدنی‌ میل می‌کنند.

بیسکاتی به معنای (دو بار پخت می‌باشد).

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینبیسکاتی بادامدستور ایتالیایی تعداد بازديد: 79 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است