Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:45

تارتلت عسلی

تارتلت عسلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

پودر شكر 75 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 75 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

گلوكز 1 قاشق چایخوری

 

خلال پسته و بادام  به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

آرد، پودر شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده‌ تخم‌مرغ و شیر را بیفزائید تا خمیر مناسبی، به دست آید.

حالا خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید. قالب‌‌های كوچك تارت (تارتلت) – 4 سانتیمتری- را چرب كنید، خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در قالب‌های تارتلت بیندازید.

سپس به كمك چنگال روی خمیر را سوراخ كنید و به مدت تقریبی10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بپزید. همینكه نان تارتلت خنك شد، آن را با مواد میانی پر كنید.

روش تهیه‌ مواد میانی: همه‌ مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: روش تهيه تارتلتتارتلتآموزش تارتلتتارتلت عسلیمواد لازم تارتلت عسليتهيه تارتلت عسليشيريني تارتلت تعداد بازديد: 3422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است