Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:51

کوکوئی (کلوچه برنج)

کوکوئی (کلوچه برنج)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 18 عدد

برنج نیمدانه 200 گرم

آب یک و نیم لیتر (6 پیمانه)

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

شکر 170 گرم

آرد 200 گرم

هلیک دوم قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

برنج را از شب قبل با آب بخیسانید و به آن زردچوبه و نمک نیز بیفزائید. آن‌‌گاه برنج را همراه با آبش، در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و آب برنج کشیده شود.

آن‌گاه بگذارید برنج دم بکشد. سپس شکر را بیفزائید و مخلوط کنید تا شکر با گرمای برنج حل شود.

سپس آرد و هل را کم‌کم درون مایه فراهم کرده بریزید و ورز دهید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون هربار گلوله کوچکی از این خمیر، بردارید و در روغن سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اینک کلوچه‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویشان پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانکوکوئیکلوچه برنجانواع کلوچه های خوشمزهطرز تهیه کوکوئیطرز تهیه کلوچه برنج تعداد بازديد: 1248 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است