Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 14:41

شیرینی گل‌های مارمالادی

شیرینی گل‌های مارمالادی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کره 120 گرم

پودر شکر 70 گرم

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر بادام 30 گرم

آرد  200 گرم

مواد لازم رویه:

مارمالاد توت‌فرنگی به میزان لازم

پودر شکر برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اینک شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، قدری مارمالاد در مرکزشان بگذارید و شیرینی کوچکتر را روی آن بگذارید. سپس روی شیرینی‌ها پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: شیرینی مارمالادیآشپزباشیآرزو گنجیشیرین گل های مارمالادیشیرینی خوشمزه نووروزیشیرینی ویژه شب عیدطرز تهیه شیرینی مارمالادیمواد لازم برای تهیه شیرینی مارمالادی تعداد بازديد: 1528 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است