Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 20:16

اسلایس شكلات و نارگیل

اسلایس شكلات و نارگیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 برش

بیسكویت کامل گندم (خرد کرده) ١٧٥ گرم

پودر شكر ٤٠ گرم

نمك ١ پینچ

كره آبکرده ١١٥ گرم

پودر نارگیل ٧٥ گرم

شكلات شیری خرد کرده ٢٥٠ گرم

شیر عسلی ٢٥٠ میلی لیتر (یک پیمانه)

گردوی خرد کرده ١١٥ گرم

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و کف قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

به گونه‌ای که کاغذ از دو طرف قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه بیسكویت، پودر شكر، نمک و کره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس این مخلوط را در قالب بریزید و بفشارید.

به گونه‌ای که بیسکویت در همه جای قالب به صورت یکنواخت پهن شود.

حالا پودر نارگیل را رویش بپاشید و شکلات شیری را بیفزائید.

آن‌گاه شیرعسلی را روی این مواد بریزید و گردو بپاشید.

اکنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیاسلایس شکلاتیاسلایساسلایس نارگیلیآشپزباشیطرز تهیه اسلایسروش تهیه اسلایسشور و شیریناسلایس شكلات و نارگیلدستور تهیه اسلایس شكلات و نارگیل تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است