Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 07:11

اسلایس کاسترد و شاهتوت

اسلایس کاسترد و شاهتوت

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225گرم

 

کره سرد و خرد کرده 125 گرم

 

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 

شکر 100 گرم

 

شاهتوت 300 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم کاسترد:

 

شیر 250 میلی لیتر (1پیمانه)

 

زرده تخم مرغ 2 عدد

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

شکر 200 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

150 گرم از آرد را همراه با کره در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان کره را به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه خامه را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را در قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا کف قالب را بپوشاند.

اکنون کرم کاسترد را روی این مخلوط بریزید. حالا آرد باقیمانده، شکر، شاهتوت و دارچین را با هم مخلوط کنید و آن را روی کرم کاسترد بریزید.

سپس اسلایس شاهتوت را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه کرم کاسترد: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

 

برچسب ها: شاهتوتاسلایس کاسترد و شاهتوتاسلایس کاسترداسلایس شاهتوتشیرینی برشی شاهتوت تعداد بازديد: 2057 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است