Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:48

شكلات خرمائی

شكلات خرمائی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

خرمای هسته گرفته 100 گرم

 

گردوی آسیاب كرده 55 گرم

 

شیر عسلی 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكلات سیاه آبكرده 300 گرم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

خرما را له كنید و با گردو، شیر عسلی و دارچین مخلوط سازید.

آن‌گاه هر بار یك‌دوم قاشق چایخوری، از مایه‌ی فراهم‌كرده بردارید و به شكل توپ درآورید.

حالا مقداری از شكلات را در كپسول‌های كاغذی مخصوص شكلات بریزید، توپ‌های خرما را وسط آن‌ها بگذارید و روی آن را با شكلات باقیمانده بپوشانید.

 

برچسب ها: ماه رمضانآموزش شکلاتانواع شکلاتشكلات خرمائیشكلات خرماییشکلات ویژه رمضاندستور شکلاتشکلات مقوی تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شکلات چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است