Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:29

شكلات مغزدار لیموئی

شكلات مغزدار لیموئی

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خامه‌ی صبحانه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكلات سفید خرد كرده 150 گرم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

رنگ سبز خوراكی چند قطره

 

شكلات سیاه آبكرده 700 گرم

 

شكلات سفید آبكرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات سفید را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

اكنون آبلیمو، پوست لیمو و رنگ را بیفزائید و مایه‌ی فراهم كرده را در یخچال قرار دهید تا خنك شود. حالا شكلات سیاه را در قالب مخصوص شكلات بریزید.

قالب را تكان دهید و برگردانید تا شكلات اضافی از قالب بریزید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد.

اكنون مایه‌ی میانی را در قالب، روی شكلات بریزید و رویش را با شكلات سیاه بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد.

اینك شكلات را از قالب درآورید و با شكلات سفید آبكرده بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شکلاتانواع شکلاتشیرینی و شکلاتشیرینی پزیآموزش قنادیشكلات مغزدار لیموئیشکلات لیمویی تعداد بازديد: 944 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شکلات چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است