Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:39

شیرینی پفك گردوئی

شیرینی پفك گردوئی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌مرغ  6 عدد

 

پودر قند  150 گرم

 

وانیل  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مغز گردوی خردكرده  300 گرم

 

خلال پسته  به میزان لازم

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، زرده تخم‌مرغ، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ شود و مایه، غلیظ و كشدار گردد. حالا گردو را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و با فاصله در سینی بچینید و روی هر كدام قدری خلال پسته بپاشید. اكنون سینی را در فر بگذارید و پفك‌های گردوئی را به مدت 10-15 دقیقه، یا تا زمانی كه زیرشیرینی‌ها طلائی رنگ شود، بپزید.

پفك‌های گردوئی را پس از خنك شدن، از كاغذ جدا كنید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآشپزباشیشیرینی پفك گردوئیروش تهیه شیرینی پفك گردوئیشیرینی پفکشیرینی گردوئیمواد لازم شیرینی پفك گردوئی تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است