Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:59

شیرینی كشمشی

شیرینی كشمشی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كشمش پلوئی 145 گرم

 

شكلات شیری 110 گرم

 

كره  1 قاشق سوپخوری

 

بیسكویت آسیاب‌كرده 2 پیمانه

 

پودر شكر 40 گرم

 

پودر نارگیل 40 گرم

 

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر پسته یا شكر رنگی برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

قالب باقلو را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. كشمش را 1 ساعت بخیسانید و بعد در صافی بریزید. آن‌گاه به كمك دستگاه غذاساز، آن را پوره كنید. سپس شكلات را همراه با كره به روش بن‌ماری آب كنید. حالا كشمش، بیسكویت، پودر شكر، پودر نارگیل، آب و پوست پرتقال رابه شكلات بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون این مخلوط را در قالب باقلوا بریزید، خوب بفشارید و رویش پودر پسته یا شكر رنگی بریزید. اینك شیرینی را در یخچال بگذارید و پس از یك ساعت و نیم آن را برای پذیرائی به اندازه‌های دلخواه ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآشپزی با کشمششیرینی با کشمشمواد لازم شیرینیشیرینی كشمشیروش تهیه شیرینی کشمشی تعداد بازديد: 1032 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است