Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 09:08

دسر دو‌رنگ‌شكلاتی

دسر دو‌رنگ‌شكلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

خامه صبحانه  ٣٦٠ گرم

شكلات سفيد خرد كرده  ٧٥ گرم

شكلات تلخ خرد كرده ١٨٠ گرم

سفيده تخم مرغ  ٢ عدد

شكر دانه ريز  ٢ قاشق سوپخوري

شكلات تلخ رنده کرده برای تزئين  به میزان لازم

خامه فرم گرفته برای تزئين  به میزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

خامه صبحانه را در ظرف مناسبي بريزيدتا گرم شود ولی مراقب باشيد كه نجوشد.

آن‌گاه شكلات‌ها را در كاسه‌هاي جداگانه بريزيد و يك سوم از خامه را به شكلات سفيد افزوده و  مخلوط كنيد.

سپس باقيمانده خامه را روي شكلات تلخ بريزيد و مخلوط سازيد.

حالا سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنيد و شكر را كم كم به آن بيفزائيد تا مرنگ مناسبی حاصل شود.

اكنون يك سوم از مرنگ فراهم كرده را به گاناش شكلات سفيد بيفزائيد و باقيمانده مرنگ را با گاناش شكلات تلخ مخلوط كنيد.

اينك ليوان‌های مناسبیرا برداريد و به ترتيب از هر دو مایه فراهم كرده،درون ليوان‌ها بريزيد و هر بار در فريزر بگذاريد تا هر لايه خودش را بگيرد و بعد لایه بعدی را بريزيد.

حالا ليوان‌ها را دست كم شش ساعت، در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود.

برای پذيرائی روی دسر را با شكلات رنده كرده و خامه فرم گرفته بيارائيد.

برچسب ها: آشپزباشیمحیا ربیعیدسر خوشمزهدسر دورنگدسر دورنگ شکلاتیانواع دسرهای شکلاتی تعداد بازديد: 121 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است