Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:47

پودينگ هويج

پودينگ هويج

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

هويج رنده كرده 150 گرم

كره 2 قاشق سوپخوري

آرد ذرت 3 قاشق سوپخوري

شير 500 ميلي‌ليتر (2 پيمانه)

شكر 80 گرم

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

هويج و كره را در ظرف مناسبي بريزيد و 6 دقيقه روي حرارت ملايم تفت دهيد.

آن‌گاه آرد ذرت را در شير حل كنيد و همراه با شكر و هويج در ظرف مناسبي بريزيد و در حدود 5 دقيقه روي حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد تا پودينگ قدري غليظ شود. حالا پودينگ را از روي حرارت برداريد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد.

برچسب ها: انواع پودینگآشپزباشیپودینگ هویجآرزو گنجی تعداد بازديد: 1787 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است