Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:22

كاسترد مركبات و كارامل

كاسترد مركبات و كارامل

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 250  میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

خامه‌ی صبحانه 150 گرم

 

چوب دارچین یك تكه‌ی 2 سانتیمتری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال 45 میلی‌لیتر (حدود 3 قاشق سوپخوری)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری

 

شكر ‌ریز 40 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر برای روی كاسترد به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

شیر، خامه، چوب دارچین، آبلیمو و پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و 10 دقیقه روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ، آرد ذرت و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود.

سپس مخلوط شیر را به آن بیفزائید و پوست پرتقال و لیمو را نیز اضافه كنید. حالا مایه‌ی فراهم كرده را در 4 ظرف نسوز به گنجایش تقریبی 150 میلی‌لیتر بریزید و آنها را در سینی دیواره بلندی بچینید.

اكنون در سینی آب‌جوش بریزید به گونه‌ای كه ظرف‌های حاوی كاسترد تا نیمه در آب قرار گیرند. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، كاسترد را بپزید.

آن‌گاه كاسترد را از فر درآورید و روی هر یك قدری شكر بپاشید. سپس به كمك تورچ شكر را كارامل كنید.

یادآوری: تورچ (Torch) وسیله‌ای است كه با ایجاد شعله برای كارامل كردن شكر در برخی از دسرها، در صنعت قنادی به كار گرفته می‌شود.

 

برچسب ها: دسرآموزش قنادیكاسترد مركبات و كاراملآموزش کاستردانواع کاستردکاسترد مرکباتکاسترد کاراملکارامل تعداد بازديد: 379 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کاسترد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است