Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:41

کرم قهوه و پنیر

کرم قهوه و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

شیر 250 میلی لیتر (یک پیمانه)

شکر 160گرم

قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای 300 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب 80 میلی لیتر (یک‌سوم پیمانه)

خامه فرم گرفته 250 گرم

کیک شکلاتی یک برش

آشپزباشی - مریم امیری

شیر وشکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. آن‌گاه قهوه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آن را بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

حالا  پنیر خامه‌ای را به مخلوط شیر بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اکنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید.

آن‌گاه محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید. حالا خامه فرم گرفته را نیز به آن بیفزایید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

اینک نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب سیلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید و آن را  2 ساعت در فریزر نگه دارید.

سپس برش نازکی از کیک شکلاتی را روی دسر قرار دهید و بعد باقیمانده کرم را رویش بریزید و دوباره قالب را  در فریزر بگذارید. 

پس از گذشت 24 ساعت، دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با ترافل‌های شکلاتی بیارایید

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریدسر تابستانیدسر خوشمزهکرم قهوه و پنیر تعداد بازديد: 988 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است