Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:48

كرم موز و ماسكارپونه

كرم موز و ماسكارپونه

shooroshirin7

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر ماسكار پونه  250 گرم

 

كرم پاتیسیر 300 گرم

 

ماست خامه‌ای 160 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

موز  4 عدد

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده 50 گرم

 

میپل سیروپ125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

پنیر، كرم پاتیسیر و ماست را در كاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

 آن‌گاه رویش را بپوشانید و در یخچال نگه دارید. پوست موزها را بگیرید و خرد كنید و رویشان آبلیمو بپاشید تا سیاه نشود.

اكنون نیمی از كرم پنیری را بین 6-8 لیوان مناسب پذیرائی بریزید و نیمی از موز را رویشان بگذارید.

 حالا باقیمانده كرم را روی موز بریزید و دسر را با باقیمانده موز و گردو بپوشانید و رویش میپل سیروپ بریزید. اینك آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود و بعد میل كنید.

یادآوری1: برای تهیه كرم پاتیسیر به صفحه تارتلت لیمو و شكلات مراجعه نمائید.

یادآوری2: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل یا سس كارامل استفاده كنید.

 

برچسب ها: دسر با موزانواع كرمكرم موز و ماسكارپونهكرم موزماسكارپونهموزكرم تعداد بازديد: 1037 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است