Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 09:47

سمی فردو قهوه و پرالين

سمی فردو  قهوه و پرالين

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 نفر

پرك بادام ٦٠ گرم

شكر دانه ريز ٣ قاشق سوپخوری

سفيده تخم مرغ ٢ عدد

شكر دانه ريز٢٠ گرم

پودر ژلاتين ٢ قاشق چايخوری

خامه فرم گرفته ٢٠٠ گرم

بستنی وانیلی ١٠٠ گرم

قهوه فوری١ قاشق سوپخوری

آب جوش ١ قاشق چايخوری

ماهنامه آشپزباشی - محیا ربیعی

پرك بادام و ٣ قاشق سوپخوری شكر را در قابلمه كوچکی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود و به رنگ طلائی درآيد.

در اين ميان، گاهی قابلمه را بچرخانيد تا شكر به طور يكنواخت طلائیرنگ و كارامل شود.

آن‌گاه پرك بادام كارامل شده را روی سینی دارای كاغذ روغنی بريزيد و همينكه خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز ريز خرد كنيد. (پرالين بادام) سپس سفيده تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد. حالا 20 گرم شكر را كم‌كم به سفيده تخم‌مرغ‌ها بيفزائيد و هم بزنيد تا شكر حل شود. اكنون ژلاتين را روی 2قاشق‌سوپخوری آب سرد بپاشيد و صبر كنيد تا ژلاتين به حالت اسفنجی درآيد.

سپس آن را به روش بن‌ماری (حرارت بخار آب جوش) حل كنيد تا كاملا شفاف شود. اكنون خامه فرم گرفته را با سفيده‌های همزده مخلوط كنيد و بستنی نرم شده را نيز به آن بيفزائيد.

آن‌گاه قهوه فوری را در آب جوش حل كنيد و بگذاريد خنك شود. حالا آن را همراه با محلول ژلاتين و پرالين، به مخلوط خامه افزوده و به كمك ليسك مخلوط كنيد.

اكنون مایه فراهم كرده را در قالب سليكونی بريزيد و دست كم 4 ساعت، در فريزر نگه داريد تا كاملا سفت شود و بتوانيد براحتی آن را از قالب در آوريد.

اينك دسر را از قالب درآوريد و رويش را با خامه فرم گرفته و پرك بادام برشته كرده بيارائيد.

يادآوري: اين دسر فريزری می باشد و پس از خارج كردن از قالب، میبايد بلافاصله مصرف شود.

برچسب ها: دسر سردانواع دسرآشپزباشیسمی فردو قهوهمحیا ربیعی تعداد بازديد: 1085 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟