Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:42

کرپ مارمالادی

کرپ مارمالادی

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ همزه 3 عدد

 

شیر 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

آرد 4 قاشق سوپخوری

 

وانیل کمی

 

شکر 1 قاشق سوپخوری

 

روغن 1 قاشق سوپخوری

 

مارمالاد به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تخم‌مرغ، شیر، آرد، وانیل، شکر و روغن را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بالونی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه مایه را از صافی عبور دهید. حالا تابه مناسبی به قطر 18 سانتیمتر را قدری چرب کنید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود.

سپس هربار یک ملاقه کوچک از مواد را در تابه بریزید و با حرکت دست مواد را در تمام سطح تابه پخش کنید، دو طرف کرپ‌ها را برشته کنید و کنار بگذارید.

اکنون روی هر کرپ به دلخواه یک قاشق سوپخوری از موادی شامل مارمالاد، کره بادام‌زمینی یا شکلات نوتلا قرار دهید و به شکل بقچه یا رول بپیچید.

حالا قسمتی از کرپ‌ها را با شکلات آبکرده آغشته کنید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش کرپکرپ مارمالادیکرپ با مارمالادکرپ مرباییکرپ تعداد بازديد: 1349 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است