Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:03

كوكتل كیوی

كوكتل كیوی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

یخ‌ خردكرده یك‌دوم لیوان

 

كیوی 3 عدد

 

سس كیوی نصف لیوان

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

 

كیوی خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم سس كیوی

 

كمپوت هلو 1 قوطی

 

پودر ژله‌ كیوی 100 گرم

آشپزباشی

 

یخ، كیوی، سس كیوی و آبلیمو را در مخلوط‌كن بریزید و به مدت 1 دقیقه مخلوط كنید. كوكتل را با تكه‌های كیوی مخلوط كنید، در لیوان بلند بریزید و با برگ نعنا تزئین نمائید.

روش تهیه‌‌ سس كیوی: همه‌ مواد را در مخلوط‌كن بریزید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید.

 

 

برچسب ها: دسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیانواع کوکتلدستور دسرآموزش کوکتلمواد اولیه کوکتلدستور کوکتلكوكتل كیویآموزش كوكتل كیوی تعداد بازديد: 688 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است