Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:29

كیك بستنی

كیك بستنی

shooroshirin1

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت آسیاب كرده 175 گرم

 

زردآلو خشك خردكرده 115 گرم

 

كره آبكرده و سرد شده 65 گرم

 

مواد لازم برای تهیه بستنی

 

شكر قهوه‌‌ای روشن 65 گرم

 

آب 75 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ  5 عدد

 

خامه پر چرب 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

 

آب زردآلو 75 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه كمپوت زردآلو

 

زردآلوی خشك 150 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 25 گرم

 

آب  150 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

بسكویت را در كاسه مناسبی بریزید، زردآلو و كره را به آن بیفزائید و این مخلوط را در قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتری بریزید و خوب بفشارید.

آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس بستنی را فراهم كنید و آن را در قالب روی بیسكویت بریزید و صاف كنید. رویش را بپوشانید و یك شب در فریزر نگه دارید.

اكنون كیك بستنی را از قالب در آورید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید و با كمپوت زردآلو بیارائید و میل كنید.

روش تهیه بستنی:‌ شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.

سپس شربت فراهم كرده را كم‌كم به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید. پس از ده دقیقه آن را از روی بخار آب جوش بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا كاسترد خنك شود. حالا خامه و آب زردآلو را با هم مخلوط كنید و به كاسترد بیفزائید.

روش تهیه كمپوت زردآلو: ‌زردآلو، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا زردآلو نرم شود و شربت اندكی غلیظ گردد. سپس بگذارید كمپوت كاملاً خنك شود و بعد مصرف كنید.  

 

برچسب ها: آموزش کیک بستنیکیک بستنیانواع کیک بستنیطرز تهیه کیک بستنیمواد اولیه کیک بستنیآشپزی با بستنی تعداد بازديد: 838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است