Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:29

كيك شكلاتی

كيك شكلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8-10 نفر

كره‌ي نرم شده..................... 115 گرم

شكر قهوه‌اي............... 115 گرم

تخم‌مرغ................ 2 عدد

خامه‌ي صبحانه .................150 گرم

آرد............. 150 گرم

بيكينگ‌پودر................ 1 قاشق چايخوري

پودر كاكائو................... 50 گرم

 

مواد لازم براي تهيه‌ي كرم گاناش

شكلات سياه خرد كرده....................  150 گرم

خامه‌ي صبحانه ......................120 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش تهیه

فر (تاون) را با دماي 081 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و قالب ميان‌تهي را به گنجايش 5پيمانه چرب نمائيد. كره و شكر قهوه‌اي را با همزن برقي بزنيد تا سبك و كرم مانند شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بيفزائيد و خامه را اضافه كنيد. سپس آرد، بيكينگ‌پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنيد و آن را به مايه‌ي فراهم كرده بيفزائيد. مايه‌ي حاصل را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 04-54 دقيقه، در فر بپزيد. حالا كيك را روي پنجره‌ي سيمي بگذاريد تا خنك شود. بعد كرم گاناش را روي كيك بريزيد. اكنون كيك را براي پذيرائي روي ديس زيبائي بگذاريد و در صورت دلخواه با انگور جنگلي يا ميوه‌ي دلخواهتان بيارائيد.

روش تهيه‌ي كرم گاناش: شكلات، و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بخار آب‌جوش قرار دهيد تا كرم صاف و يكدستي حاصل شود.

 

یادآوری

مي‌توانيد كرم گاناش را با شكلات سفيد نيز تهيه كنيد. در اين صورت از 2قاشق سوپخوري كره نيز در كرم گاناش استفاده كنيد. همچنين ميزان شكلات سفيد را تا 052 گرم افزايش دهيد.

برچسب ها: کرم گاناشكيك شكلاتیطرز تهیه كيك شكلاتی تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است