Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 آبان 1398 - 10:57

کیک اسپایسی با هلوی کاراملی

کیک اسپایسی با هلوی کاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

گردوی برشته و خرد کرده 170 گرم

آرد نول 125 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

کره نرم شده در دمای محیط 185 گرم

شکر قهوه‌ای 100 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 4 عدد درشت

مخلوط زنجفیل، دارچین، هل، جوز هندی 3 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

کرم تارتار یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر 90 گرم

خامه فرم گرفته برای تزئین کیک حدود 300 گرم

مواد لازم برای تهیه هلوی کاراملی

کره یک و یک دوم قاشق سوپخوری

شکر 60 گرم

هلوی پوست کنده و برش زده 3 عدد

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر  23 سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه گردو، آرد و بیکینگ‌پودر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا گردو آسیاب شود.

سپس کره و شکر قهوه‌ای را همراه با وانیل با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا ادویه‌ها را نیز به این مایه افزوده و مخلوط سازید.

اکنون سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسب و تمیزی که کاملا خشک باشد، بریزید و نمک و کرم تارتار را به آن بیفزائید.

آن‌گاه سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و فرم بگیرند.

سپس شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگاه دارید.

اینک مواد خشک را به مخلوط کره و شکر قهوه‌ای بیفزائید و بعد سفیده‌های همزده را در سه نوبت به این مایه افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط نمائید.

حالا مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و با خامه فرم گرفته بپوشانید.

سپس کیک را با هلوی کاراملی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه هلوی کاراملی

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود.

آن‌گاه شکر را بیفزائید و صبر کنید تا شکر نیز آب شود.

سپس هلو را درون این مخلوط بریزید و 2-3 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا سیروپ هلو کاراملی و غلیظ شود.

همینکه هلو خنک شد، آن را به مصرف برسانید.

برچسب ها: کیککیک و شیرینیدستور تهیه کیکآشپزباشیکیک خانگیکیک اسپایسیشور و شیرینکیک اسپایسی با هلوی کاراملیهلوی کاراملی تعداد بازديد: 323 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است