Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:30

كیـك هویـج با كرم پنیــر

كیـك هویـج با كرم پنیــر

shooroshirin6

2 1

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شكر دانه‌ریز  75 گرم

 

تخم‌مرغ 1عدد

 

هویج رنده كرده 1 پیمانه

 

گردوی برشته و خرد كرده 30 گرم

 

آرد 110 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مخلوط دارچین و هل یك دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیة كرم پنیر:

 

كره نرم  20 گرم

 

پنیر ماسكارپونه 60 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

پوست لیمو (رنده كرده) 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 8 قالب را به گنجایش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه) چرب نمائید. آن‌گاه روغن، شكر و تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.

سپس هویج، ‌گردو، آرد، بیكینگ‌پودر و ادویه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایة فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون كیك‌ها را روی پنجرة سیمی خنك كنید و رویشان كرم پنیر بمالید.

اینك كیك هویج را برای پیك‌نیك در بسته‌بندی مناسبی قرار دهید.

روش تهیة كرم پنیر:

كره را در كاسة كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پنیر، پودر شكر، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: کیکكیـك هویـج با كرم پنیــرکیک هویج کرمدارکیک با کرم پنیرکیک هویج تعداد بازديد: 2227 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است