Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 13:19

اکلز کیک

اکلز کیک

shooroshirin

2 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10عدد

کره سرد  175 گرم

آرد 225 گرم

نمک 1 پینچ

سفیدة تخم‌مرغ 1 عدد

شکر برای روی شیرینی به میزان لازم

مواد لازم میانی

شکر قهوه‌ای گرانول  60 گرم

کره نرم شده 60 گرم

کشمش پلوئی 110 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم

دارچین، هل و جوز هندی یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

کره را در فویل بپیچید و 30 ثانیه در فریزر بگذارید.

آن‌گاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به کمک رنده درشت، روی آرد رنده کنید.

هرازگاهی کره را در آرد بزنید تا راحت‌تر رنده شود! سپس با استفاده از پالت،کره را با آرد مخلوط کنید تا مخلوط حاصل به شکل خرده‌ نان درآید.

حالا در حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید تا خمیر شود.

روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان مواد میانی را آماده نمائید.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلی‌متر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن قالب بزنید.

سپس روی هر خمیر یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و لبه‌های خمیر را با آب به کمک قلم‌مو مرطوب نمائید.

حالا خمیر را از اطراف جمع کنید و بعد آن را برگردانید.

اینک رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5/7 سانتیمتر برسد.

آن‌گاه روی خمیرها سه برش ایجاد کنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

سپس رویشان سفیدة تخم‌مرغ بمالید و شکر بپاشید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیاکلز کیکروش تهیه اکلز کیکمواد لازم برای تهیه اکلز کیک تعداد بازديد: 727 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است