Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:48

رولت بادام، زردآلو و هلو

رولت بادام، زردآلو و هلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

تخم‌مرغ 4 عدد

شکر دانه‌ریز 100 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آب جوش1 قاشق سوپخوری

کره آبکرده 3 قاشق سوپخوری

آرد نول  80 گرم

بادام آسیاب کرده 50 گرم

خامه قنادی همزده و فرم گرفته در حدود 350 گرم

کمپوت زردآلو (خرد کرده) 4-5 عدد

کمپوت هلو (خرد کرده) 2-3 عدد

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر  را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 30 × 40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، سه‌چهارم از شکر، وانیلین و آب جوش را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس کره را به آن بیفزائید . سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد کم کم باقیمانده شکر را افزوده و مخلوط سازید.

حالا زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی به کمک لیسک مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود!

اکنون آرد را روی تخم‌مرغ‌ها الک کنید و به آرامی با لیسک و به شکل دورانی مخلوط سازید.

اینک بادام را نیز درون مایة رولت بریزید و آن را بطور یکنواخت روی سینی بریزید و با پالت صاف کنید.

آن‌گاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

حالا رولت را از فر درآورید و رویش را با سینی دیگری بپوشانید تا خشک نشود و بگذارید خنک شود.

سپس رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید و کاغذ زیرش را جدا کنید. اکنون رولت را در کاغذ روغنی بپیچید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

حالا روی نان رولت را با آب کمپوت اندکی مرطوب سازید و با خامه بپوشانید و میوه‌ها را روی خامه بریزید.

اینک رولت را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید و دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

حالا روی رولت را با خامه و میوه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: طرز تهیه رولتآشپزباشیافسانه ظروفیرولت بادام زردآلو و هلورولت خوشمزه تابستانیرولت با میوه های تابستانیمواد لازم برای تهیه رولت بادام زردآلو و هلو تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است